BALASSAGYARMATI PANZIÓ ÉS ÉTTEREM GYAKORNOK PROGRAMJA

 

A „TE+ÉN A VENDÉGLÁTÁSÉRT” Bt. 2017 januárjában 10,35 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Széchenyi 2020 program a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” pályázati programjának keretében. A Nógrád megyei Balassagyarmaton megvalósuló projekt összesen 2 szakács illetve 1 idegenforgalmi szakmenedzser gyakornok foglalkoztatására és munkavégzéséhez szolgáló munkaeszközök beszerzésére irányul.

 

Az 1998-ban alakult „TE+ÉN A VENDÉGLÁTÁSÉRT” Bt. a jelenlegi tulajdonosi kör által történt átvétele óta (2013. nyara) bérli a balassagyarmati GÖSSER CLUB Panzió-Sörözőt, ahol, a „szállásadás-vendéglátás” tevékenységeken kívül, szakiskolákban tanuló fiatalok tanulószerződés keretében történő gyakorlati képzése is folyik. Ezen túlmenően – a TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014 keretében, 2014–2015-ben – 10, szakács-, illetve pincér gyakornok sikeres oktatását is lefolytattuk. Piaci helyzet, stratégiai célok, fejlődési lehetőségek: Jelenleg Balassagyarmat városának egyetlen nívós szálláshelye, a Club Panzió adja a város szálláslehetőségeinek többségét. A panzió a már itt tevékenykedő, jelentős részben külföldi érdekeltségű cégek, valamint a most betelepülni szándékozók üzleti célú utazásainak szolgál szálláshelyül. A GÖSSER Club Panzió és Étterem 2013 óta dinamikusan fejlődik, idő közben további fejlesztések is elindultak (menü kiszállítása, ill. külön, ételallergiában, valamint cukorbetegségben szenvedők, valamint diétázók/fogyókúrázók részére dedikált ételsorok).

A projektünk célja elsősorban cégünknél korábban gyakorlati képzést szerzett 3 fő (szakács és idegenforgalmi szakmenedzser) tanuló foglalkoztatása gyakornokként. Munkájukat 1 fő vállalati gyakornok kapcsolattartó segítette a foglalkoztatás hónapjaiban. A gyakornokok munkavégzéséhez szükséges eszközöket szereztünk be, többek között nagykonyhai eszközöket, munkaruhákat, abroszokat, evőeszközöket, konyhai eszközöket.

Projektünk hozzájárul a korábban cégünknél illetve térségünkben gyakorlati képzésen résztvevő vendéglátó szakmunkások munkatapasztalatának megszerzéséhez. Mestervizsgával és nagy gyakorlattal rendelkező vendéglátó szakemberek segítették szakmai előre-menetelüket a gyakornokoknak. A családias környezet segítette a szakmai gyakorlati ismeretek hatékony átvételét.

A projektünk eredményeként a szakácsok és az idegenforgalmi szakmenedzser gyakornokunk alkalmassá vált arra, hogy akár társaságunknál való hosszú távú munkavégzésre, akár arra, hogy az ország bármely részén megállják helyüket a vendéglátó szakmában.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

További információ kérhető:
„TE+ÉN A VENDÉGLÁTÁSÉRT Bt.
Pálokné Bacskó Judit, ügyvezető, beltag
Elérhetőség: +36-30-4889172 , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Napi menü

2016.03.09.

 
 
 

Étel Kiszállítás

Rendeljen telefonon a
+36 35 886 567-os számon
( H-Szo: 11:00-21:00, V: 11:00 - 14:00)

 

facebookgoogleplusyoutubetwitter

© 2015 - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Ételrendelés, szobafoglalás: +36 35 886 567 info@ujragosser.hu

Nyitvatartás:
H-Cs: 1100-2100
P-Sz: 1100-0000

Vasárnap: zárva

Készítette: ELUX.HU